top of page

9 - 11 вересня, з учнями Леськівської ТГ, було проведено військово-спортивний похід "Гарт-2021". Крім юних леськівчан в цьому заході приймали участь учні з Худяків та Чорнявки. Протягом цих днів команди не тільки відпочивали, а й змагались у спортивних, туристських та військових конкурсах. Під час походу учні також пройшли навчання з тактичної та вогневої підготовки, які провели військові інструктори з Національного Корпусу. В підсумку змагань І місце посіла команда 11 класу Леськівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, на ІІ місці команда Худяківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів і ІІІ місце поділили команди Чорнявського НВК та 10 класу Леськівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

MyCollages (26).jpg
MyCollages (25).jpg

На виконання плану заходів з профілактики суїциду 10.09.2021 року до Всесвітнього дня запобігання самогубствам в Леськівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено тренінг для вчителів "Як уникнути суїцидальних проявів серед підлітків" .

MyCollages (24).jpg

  1 вересня наша шкільна родина поповнилася 32 першокласниками.     Директор школи Горбенко Тарас Іванович привітав всіх учасників освітнього процесу, побажав вдалого навчального року.

  Депутат Черкаської районної ради Тур В’ячеслав Іванович подарував освітньому закладу подарунковий сертифікат для потреб школи та подарунки першокласникам.

  Директор ТОВ «Добробут» Діденко Валерій Дмитрович та директор ТОВ «Агро-Старт»  Бас Тетяна Антонівна подарували потужній сучасний проектор для проведення виховних заходів, свят, уроків.

  Леськівський сільський голова Бас Микола Федорович привітав зі святом першого дзвоника та подарував м’ячі для занять спортом.

  Трудовий, учнівський та батьківський колективи щиро вдячні спонсорам за небайдужість, розуміння і підтримку. Щасливого 2021-2022 навчального року! Всім здоров’я, миру, натхнення!

Чути скрізь веселий гомін,

Знову зустріч, рідний клас.

Із новим навчальним роком

Ми вітаємо всіх вас!

MyCollages (21).jpg
MyCollages (22).jpg
MyCollages (23).jpg

  27.08.2021 року відбулася серпнева конференція педагогів територіальної громади Леськівської сільської ради. В роботі конференції взяли участь Бас М.Ф., Леськівський сільський голова, Насонова Г.О., начальник відділу освіти і культури виконкому Леськівської сільської ради, керівники закладів загальної середньої та закладів дошкільної освіти, їх заступники, педагогічні колективи, ветерани педагогічної праці.

  Вітаємо всіх з початком 2021-2022 навчального року. Бажаємо нових творчих здобутків, звичайного людського щастя всім працівникам освіти.

MyCollages (18).jpg
MyCollages (20).jpg

23 серпня Україна відзначає
День Державного Прапора України.

Це свято всіх поколінь українців, данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. З цієї нагоди 23 серпня у Леськівському ЗЗСО відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора. Вітаємо усіх українців з Днем Державного Прапора України!

             Звернення адміністрації Леськівського ЗЗСО I-III ступенів.

    Шановні колеги, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року №787 внесено зміни до постанови КМУ №1236 від 09 грудня 2020 року, якими передбачено, що «у разі встановлення «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки забороняється відвідування закладів освіти здобувачами освіти у разі відсутності у більш як 20 відсотків персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації».

   Адміністрація закладу наголошує на тому, що у випадку відсутності антиковідної вакцинації у менше ніж 80% працівників школи, заклад освітні послуги здобувачам освіти вимушений буде надавати дистанційно.

…Адміністрація закладу просить працівників, котрі вакцинувалися, надати до 16.08. 2021 року документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

03.08.2021

bottom of page